Kao što se Dylan Hartley vratio na akciju sedam tjedana nakon što je potresao potres mozga tijekom prvenstva Engleske u Parizu, igrač čiji je najveći uspjeh došao na Stade de France devet godina prije, bio je konačni nastup u dugoj karijeri koja je Bet365 Croatia prkosila teoriji igrač Burnout.Dylan Hartley vraća se na mjesto Gloucestera na Northamptonu. Pročitajte više Hartley, koji je ovog mjeseca pokazao svoju sposobnost za Englesku utakmicu protiv Walesa i ljetne turneje u Australiji igrajući posljednje 17 minuta, postavio za sliku u garderobnom domu s Južnom Afrikom 2007 pobjednikom Svjetskog kupa Victor Matfield nakon što je Northampton potvrdio svoje mjesto u sljedećoj sezoni Europskog prvenstva i objavio je na njegovu Twitter stranicu s porukom: “Čast i privilegija igrati s ovim čovjekom [Apsolutni gospodin ove igre. “Nije to bio izlaz koji je bio dostojan Matfieldove ugledne karijere, natječaja za odlučivanje gdje je Northampton završio među također-rans nakon što se nisu kvalificirali za igranje- kao i ostali klubovi s velikim brojem igrača koji su sudjelovali u Svjetskom kupu, turnir se pokazao ometan, ali ne odlučujući tako prema njihovom Bet 365 direktoru ragbija, Jim Mallinder.

“Izgubili smo se do dna tri strane i ako želite napraviti prve četiri, morate pobijediti one utakmice”, rekao je. “Moramo se preuređivati ​​tijekom ljeta i osvježiti se malo. Najavili smo nekoliko potpisivanja i bit će još nekoliko. Moramo raditi nešto malo drugačije i napredovati u našoj igri. Želimo biti izazov za srebrne proizvode svake godine.To je pritisak koji smo stavili na sebe. ”

Šest od Northamptonske podjele bili su puni internacionalci, za razliku od Gloucestera koji je imao 13 igrača iza smjera, ali to je bio izuzetak koji se istaknuo. Harry Mallinder je stvorio prva dva pokušaja svetaca i ako je jedan od taktičkih ugađanja optimalno iskorištavanje posjeda prometa, on će imati ulogu u igri s njegovom sposobnošću stvaranja i iskorištavanja prostora, u preferiranom položaju središta, a ne punom Gloucester nije imao prvo mjesto na poziciji i bio je prisiljen donijeti na svoju akademiju Lloyd Evans u prvom tromjesečju kada je bio Full Marsh Tom ozlijeđen.Evans je osvojio svoj prvi pokušaj, a domaća strana vodila 20-8 pet minuta prije pauze, ali nakon što je kiša počela padati Northampton je igrao za poziciju.

“Imat ćemo jači sastav iduće sezone, ali potrebno je Bet365 vrijeme, pogotovo kada se provodite kroz mlade igrače “, rekao je David Humphreys, ravnatelj Gloucesterova ragbija.” Treba nam momčad ispunjena kvalitetnim igračima koji će donijeti uspjeh koji želimo. Bio je to razočaravajući način završetka sezone, pogotovo nakon što je vodio, ali to će učiniti mlađe igrače dobrim. Možete ih učiniti još većim i jačim, ali iskustvo dolazi iz igranja. “Matfield je malo igrao, a četiri dana mu se povukla 39. rođendana 21 godine nakon što je odabran na južnoafričkoj akademiji.Većinu svojih nastupa za Northampton je odustao od klupa od dolaska nakon Svjetskog kupa, kao što je učinio u subotu, koji je krenuo za posljednjih 22 minute kako bi pomogao svetima da održavaju kontrolu. “Imala sam razgovarajte s Victorom na kraju “, rekao je Mallinder. “Bio je fantastičan za nas. Nije došao ovdje igrati 80 minuta 32 puta, ali biti dio momčadi. On je odigrao veliku ulogu za nas. ”

Ulazak u Matfield na izlasku iz Northamptona samo je poluga Kahn Fotuali’i, koji je potvrdio da se pridružuje Bathu.