“nogometna zajednica” od 15 milijuna, 3000 elitnih igrača i natječaja za domaćin Svjetskog kupa za žene 2023 dio su dugogodišnje vizije nogometne federacije Australije za utakmicu u Australiji.

FFA Utvrdili su u utorak njihov 20-godišnji nacrt za sport.Nazvan Whole of Football Planom, također uključuje i više osnovni pristup putem Bet365 preraspodjele sredstava za nogomet u zajednici, zajedno s razvojem akademija kako bi se osiguralo treniranje svjetske klase, eliminirajući potrebu australske mladeži da pronađu elitni razvoj u inozemstvu. Glavni izvršni direktor FFA-e, David Gallop, rekao je da ciljevi ne bi bili ograničeni trenutnim resursima igre. “Imamo čvrstu uvjerenost da su najbolje godine nogometa ispred nas”, rekao je Gallop. “Znamo da će rast Bet365 klađenje putem interneta neizbježno donijeti veće prihode i nove poticaje prihoda, dovoljno za financiranje budućnosti.” Australija je domaćin i osvojila muški azijski krug u siječnju, obnavljajući ponos lokalnoj utakmici nakon što je zemlja Skupe ponude za muškarci Svjetsko prvenstvo 2022 nije uspjelo i izvuče žestoke kritike od domaćih medija.

“Gallop je rekao da su Bet365 nogometne” najbolje godine bile naprijed “u zemlji, gdje australski nogometni i ragbi liga Pravila i dalje vladaju zastavom u smislu gužve i emitiranja dolara. Rast će neizbježno donijeti veće prihode i nove prihode, dovoljno za financiranje budućnosti “, rekao je Gallop. Ponuda Svjetskog kupa pomoći će potaknuti “sudjelovanje žena i profesionalizam”, izjavio je FFA, koji se također nada da će izgraditi bazu od milijun članova kluba iz populacije koja se smanjuje na 30 milijuna tijekom sljedećih 20 godina. FFA također ima za cilj njegovanje elitne baze od 3.000 muških i ženskih juniora na natječaj za nacionalne i klubske ugovore, a istodobno izgradnju boljeg trening akademije za igrače i trenere kako bi se uklonila potreba za Bet365 talenjem u inozemstvu.

“Trenutačnija potreba za mnom je talent ID”, rekao je trener Australije Ange Postecoglou. “Stvarnost je da su ionako tamo vani – samo ih ne poznajemo.

“Škole su najlakši način, ako možemo to iskoristiti i pružiti im bolje trenere u njihovim školama.Ako u dobi od 15 ili 16 godina dobivaju ohrabrenje iz našeg sustava kroz akademske sustave, možda nećemo morati ići u inozemstvo. “Australski nogometni Bet365 muzej mora odražavati multikulturalne istine u igri | Joe Gorman Opširnije