Nordicbet bonukset

Koron kerroin on numeerinen tekijä, joka ilmaisee tapahtuman todennäköisyyden urheilutapahtumassa ja sisältää vedonvälittäjän marginaalin. Kertoimen avulla pelaaja voi ymmärtää mahdollisen voiton. Voit verrata eri vedonlyöntien kertoimet Odds.ru-sivustolla.

Korko-tekijä voi muuttua joko tapahtuman todennäköisyyden muutoksen tai “linjavarastuksen” vuoksi.

Vedonlyönnin kertoimet ovat kolmessa muodossa: desimaali, murto-osa ja amerikkalainen.
Desimaali (eurooppa) kertoimet

Euroopassa, Venäjällä ja IVY-maissa Nordicbet desimaalikerroin on jaettu joissakin Aasian maissa.

Vedon määrällä kerrottu desimaalikerroin kertoo mahdollisen maksun määrän. Jos esimerkiksi panostat 100 dollaria kertoimella 1,91, mahdollinen voitto on 191 dollaria (100 x 1,91). Näistä 91 dollaria on nettotulos, ja 100 dollaria on panoksen määrä.

Kirjaston toimiston desimaalikertoimen muuntamiseksi tapahtuman todennäköisyydeksi prosenttiosuuksina plus marginaali, on tarpeen jakaa 100 kerroinarvolla. Esimerkki: 100 / 1,75 = 57, eli todennäköisyys marginaalilla on 57%.
Murtoluvut (brittiläiset) kertoimet

Murtolukua tai brittiläistä kerrointa Nordicbet käytetään kaikkialla Isossa-Britanniassa ja eräissä muissa maissa.

Osittainen kertoimet on potentiaalisen nettotuloksen (numeratorin) summa ja summa, joka on asetettava saadakseen tällaisen voiton (nimittäjä). Esimerkiksi murto-tekijä 5/3 kertoo pelaajalle, että jokaisesta $ 3 panoksesta hän saa 5 dollaria nettotulosta, jos veto on väärä.

Jotta murto-tekijä voidaan muuntaa desimaaliksi, on tarpeen jakaa nimittäjä nimittäjään ja lisätä 1 (yksi). Esimerkkinä: 5/3 + 1 = 2.66. Toinen esimerkki: 40/1 + 1 = 41,0.
Amerikkalaiset kertoimet

Amerikkalaiset tekijät ovat kahta tyyppiä: positiivinen ja negatiivinen (esimerkiksi +120 ja -140).

Positiivisen amerikkalaisen kertoimen arvo on potentiaalisen nettotuloksen summa 100 konventionaalisella yksiköllä. Esimerkiksi +120 tarkoittaa Nordicbet, että jokaisella $ 100 panoksella pelaaja voi saada 120 dollaria nettotuloksesta.

Negatiivisen amerikkalaisen kertoimen arvo on summa, jonka haluat panostaa, jotta voitat 100 tavanomaista yksikköä. Esimerkiksi kerroin -140 tarkoittaa, että saadaksesi 100 dollaria nettotulosta, sinun täytyy panostaa 140 dollaria (Nordicbet Bonukset)