En annen type praktisk spill for gode analytikere

Total betting

En annen type praktisk spill for gode analytikere – spill på det totale antall mål i en kamp – totalt. Dette er en vinn-vinn-strategi hvis det enten er to lag eller to defensive lag. I det første tilfellet vil det være mange mål, i det andre – motsatt. På slike utfall kan du trygt abonnere. Hvis du er sikker på at noen vil score, satser du på TB 0,5 eller noe annet høyere beløp. Ellers – ta på TM. I totale spill spiller beste casino sider det ingen rolle hvem som scoret, så lenge minst ett lag har gjort det.
Handikapspill

Ved å bruke oddsen kan du skape en kunstig fordel av et av lagene. Hvis du er sikker på at lag A vil slå lag B med en margin på 2 mål, er det fornuftig å sette et forsprang på F1 (-1.5). Dermed reduserer du kunstig fordelen med team A. Koeffisienten for et slikt utfall er høyere, du kan øke inntekten. Det samme er tilfelle i motsatt retning. Du kan gi et forsprang til et svakere lag. Det er nødvendig å velge basert på de etablerte koeffisientene.

Tips og strategier for fotballspill

Det er mange strategier for fotball, men de dreier seg alle om to ting: riktig distribusjon av spillbanken og sekvensen for å velge utfallet av arrangementet.
Martingale

Essensen i strategien er å doble den neste innsatsen online betting norge hvis den forrige har tapt. Hvis ikke tapt, sett uten å doble. Strategien er lønnsom under to forhold. Det er nødvendig å velge mengden på den første innsatsen riktig – vær forberedt på at en serie feil kan dra på 10 og 15 kamper på rad. Og det andre – det er nødvendig å velge utfallene med et forhold som er nær 2. Bare på denne måten å doble den forrige innsatsen vil motvirke tidligere tap når du vinner.
flate

Du må velge en fast prosentandel av banken og alltid sette nøyaktig denne prosentandelen. Banken er større – den absolutte verdien av innsatsen er større, banken er mindre langoddsen tips – innsatsen er mindre. Det vanskeligste med denne strategien er behovet for løpende beregninger. På øyet fungerer ikke.
Å spille mot uavgjort

Fagfolk bruker ofte denne strategien, fordi på store antall uavgjort er det færre enn seirer og nederlag kombinert. For at strategien skal bevise seg selv, trenger du et stort antall spill og en betydelig bank.