A Bet365 fogadási irodája az egyik legjobb a szlovák és a cseh piacon, több mint 1000 fiókkal rendelkezik, és nagyon kifinomult internetes fogadással rendelkezik. Miért sztrájk a Bet365-ra? A cég kiváló minőségű és a jelenlegi ajánlat odds fogadás, ráadásul jól ismert sport széles választékát kínálja a nem hagyományos, mint a F1, strandfoci vagy curling. Élő sztrájkok esetén az Bet365 a legjobb a piacon számomra – az élő fogadások legszélesebb körű felhasználói felületével rendelkezik, és a legtöbb élő streaming sportfolyamat kínálja.

Minden percben fogadási bónuszok van tenisz, futball vagy röplabda, néha még szokatlan sport is. A nagy plusz a kezelési díj törlése, így a nyeremények még magasabbak lehetnek.

Bet365 – bónusz 500 € – regisztráció »

Számos fogadást rendeznek az egyes eseményekre, és közülük választhat. Az egyéni élő események egymás mellett jelenhetnek meg a kibővített jelentésben, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több eseményt is lecsapjon. Az élő jégkorong-sztrájkban nincs sztrájk a rajz nélkül . Élő fogadással a “sztrájk sztrájk” funkciót használhatja, amelyet először aktiválni kell. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy élő fogadást tegyen, miután a tétre kattintott (a tét értéke előre meghatározott a fiókbeállításokban).

Az egyéni mérkőzések fogadási esélye vagy a sztrájk alternatívái szilárd szinten vannak. A felajánlott esélyek kissé átlag alattiak, de különösen néhány labdarúgó-bajnokságnál itt elég magas esélyeket találsz. A Bet365 sport fogadás online irodája 1,82 – 1,82 (9% -os különbség) arányban működik. Továbbá a kezelési díj törlése, amelyet nem kell fizetnie az internetes fogadásokon, pozitív hatással van az esélyek összegére. A sport, amelyben Bet365 kínál fogadások egy tisztességes szinten, említhetjük tenisz, röplabda és természetesen labdarúgás (szintű képzés 1,84-1,84, hogy 1,89-1,89). Másrészt a kézilabda vagy például a jégkorongban az esélyek 1,78 és 1,78 közé esnek. Mint már említettük, az alacsony szintű szint ellenére néhány mérkőzésen gyakran nagyon jó eséllyel számíthatsz.

Betétek nem kell fizetnie, és tegye meg a banki átutalás, hitel- és bankkártyák (VISA, MasterCard, Maestro, Visa Electron), ePlateb (KB, ČSOB, mBank, a Raiffeisen Bank és a Postabank), vagy akár bármely ága Bet365. A minimális befizetés € 1 a klasszikus banki átutalás és fióktelepek számára. Kiválaszthat bankátutalást vagy bankfiókban.

A banki átutalás maximális választása nem korlátozott, de ha több pénzt szeretne gyűjteni a fióktelepen keresztül, előzetesen be kell jelentenie ezt a választást. A Bet365 fogadási irodája lehetővé teszi, hogy a választásokat SMS-ben is bejelentse. További információkért látogasson el az Bet365.sk vagy az Bet365.cz weboldalra.