888sport case de pariuri licentiate in Romania

888sport case de pariuri licentiate in Romania

 

Ca și în toate site-urile, chiar și pe 888sport.com puteți seta limite de depunere. Toată lumea trebuie să aibă capacitatea de a-și gestiona bugetele pentru pariuri, mai ales dacă își cunosc slăbiciunile. Prin urmare, pe 888sport.com există posibilitatea de a stabili limite la depozitul pe care îl putem face în fiecare săptămână.

Aceste limite, stabilite deja automat de 888sport, pot fi mai mici sau mai mari decât cele standard, în funcție de nevoile dvs. Pentru a importa limitele, puteți merge pur și simplu la secțiunea Casier și faceți clic pe “Reduceți limitele de depozit”. Evident, acestea sunt sectiuni pe care le putem gasi deja frumoase si facute in cartile de Poker si Casino, insa acestea sunt valabile si pentru sectiunea de pariuri. De fapt, contul nostru PokerStars poate fi folosit cu ușurință pentru a intra în secțiunea de pariere a 888sport.com.

Dacă aveți probleme cu depozitele, puteți contacta Departamentul de Asistență la Depozite. Acest lucru este minunat în cazul în care doriți să faceți un depozit de bani reali și doriți să primiți asistență. De fapt, este posibil ca, din orice motiv, depozitul nostru să fie refuzat sau refuzat. Dacă nu înțelegem cauzele, tot ce trebuie făcut este să contactați acest lucru.

Departamentul de depozite de asistență și de a solicita un sprijin live și în italiană pentru a face depozitul nostru fără probleme. Când faceți clic pe solicitarea de asistență, case de pariuri licentiate in Romania 888sport vă va contacta printr-un chat live, care apare pe site-ul însuși. Dacă aveți probleme la vizionarea chat-ului, puteți solicita asistență prin e-mail la dad@pokerstars.it introducând subiectul “Solicitare de chat”.

Întrebări frecvente.
Cum să gestionați mai multe conturi de jocuri pe pariuri 888sport?
Ce se întâmplă dacă sunt deja înregistrat pe PokerStars.it și vreau să încep pariurile pe 888sport.com? Absolut nimic! În sensul că cele două conturi de jocuri sunt conectate și apoi puteți utiliza aceleași fonduri pentru a juca cu toate produsele, jocurile sau serviciile oferite de 888sport.

Pentru a accesa secțiunea de pariuri sportive și a începe parierea, trebuie doar să introduceți datele de conectare și parola pe care le introduceți pe PokerStars. Dacă nu v-ați conectat de mult timp și ați uitat complet datele dvs. de acreditare, puteți solicita să vă resetați parola prin trimiterea unui e-mail la adresa dvs. de e-mail.

De asemenea, am încercat să verificăm eficiența și trebuie să spunem că serviciul este imediat. De îndată ce introduceți e-mailul și faceți clic pe butonul de trimitere, un e-mail de la 888sport a ajuns aproape automat în Inbox și ne-a cerut să schimbăm parola. Odată ce procedura a fost finalizată, site-ul ne-a îndreptat direct către pagina de start a pariurilor și a fost posibil imediat plasarea primului pariu fără nici un fel de problemă.

Sunt pariurile și poker compatibile?
Dacă joc poker, pot să pariez? Răspunsul este da, atâta timp cât fondurile sunt suficiente pentru a acoperi suma pariului. Bani în joc pe masa de poker, desigur, nu pot fi folosite pentru a plasa un pariu. Singura modalitate este să părăsești masa. Dar dacă nu am un cont de poker și vreau să încep pariurile? Nimic, este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi prin expertul de pe 888sport.com.

Odată înregistrat (vă rugăm, nu uitați să introduceți codul de bonus scommesse20 888sport), puteți începe acum să joace cu banii de primul depozit (minim € 10)

În acest moment pot juca, de asemenea, poker? Da, puteți juca și poker dacă nu v-ați înscris direct pe site-ul PokerStars.it, utilizând aceleași bani pe care i-ați depus în contul dvs. de pariuri. Când vă așezați la masa de poker, contul dvs. de jocuri se desparte, ceea ce înseamnă că puteți vedea un câmp numit “În joc” unde sunt fondurile.

Aceste fonduri sunt cele legate de banii în joc de pe masa de poker. Aceste fonduri nu pot fi utilizate până când nu părăsiți masa. Nu pot fi folosite pentru a juca pe altă masă sau chiar pentru a plasa pariuri. Evident, toate acestea sunt valabile atât pentru Poker cât și pentru secțiunea foarte bogată a cazinoului.
Unde îmi pot verifica pariurile?